torstai 24. marraskuuta 2016

Joulukalenteri2016!

Olen jo kolmena vuonna pitänyt blogissani joulukalenteria ja eihän tätä vuotta voinut mitenkään jättää väliin. Kaksi aiempaa joulua ovat olleet todella kiireiset, mutta siltikin joulukalenterit ovat onnistuneet, joten miksipä ei tänäkin vuonna. Joulukalenterin suunnitteluhan alkaa jo alkusyksystä ja tekstejä tulee ajastettua joulukuulle pitkin syksyä. Lokakuu on jouluhöperölle jo intensiivistä joulun suunnittelua.

Tänäkin vuonna kaikki reseptit tulevat kokonaisuudessaan tänne joulublogin puolelle. Linkitän postaukset myös varsinaisen blogini puolelle. Mietin joka vuosi, että onko järkeä pitää kahta blogia joulun alla, mutta joka kerta päädyn siihen, että jouluna on parasta selata blogeja, jotka on pyhitetty pelkästään jouluisille kuville ja ideoille. 

Tänä vuonna joulukalenterista paljastuu myös terveysleivontaa, jonka avulla voi jouluherkuttelua vähän keventää. Terveysleivonnaiset ovat ihan yhtä hyviä kuin epäterveellisemmätkin. 
Lisäksi lataan videoita YouTubeen aina välillä.

Vilkaise myös instagram: @kakkumonsterinkakut
Ja facebook: Kakkumonsteri

2 kommenttia:

  1. Kävin kattomassa YouTubessa pullokakkuohjeesi. Se on aivan huippu! Jos tykkäisin leipoa, tekisin varmasti sellaisen :)

    VastaaPoista