lauantai 10. syyskuuta 2016

Joululehdet

Suurinkaan jouluhöperö ei tähän aikaan vuodesta vielä yleensä kaiva joulukoristelaatikkoa esille tai ala silittää jouluverhoja. Mutta vieroitusoireita voi lievittää kaivamalla kaapeista kaikki vanhat joululehdet esiin! Joululehdet kannattaa säilöä kaikki samaan paikkaan ja mielellään vielä kohtalaisen lähelle muita joulutavaroita. Näitä on ihana alkaa selailemaan jo alkusyksystä, sillä lehdissä on varmasti paljon ideoita, joita ei millään yhdessä joulussa kerkeä toteuttaa. Vaikka uusia lehtiä ja ideoita odottaa aina kuin kuuta nousevaa, voi vanhoista lehdistäkin löytää megehienoja ideoita.

Itse alan yleensä suunnittelemaan joulua jo hyvissä ajoin, sillä olen monena vuonna tehnyt blogiini joulukalenterin eikä sitä kerkeä laittaa kokoon ihan parissa viikossa. Tälle vuodellekin haaveilen jälleen kerran joulukalenterista, mutta ajattelin että tavoitteena olisi tehdä puoleksi terveysleivontaa sisältävä kalenteri. Miltäs kuulostaa? ;)

Kannattaa myös seurata YouTuben leivontaan ja askarteluun erikoistuneita kanavia. 
Omia suosikkikanaviani ovat mm. HowToCookThat (Ann Reardon), Nerdie Nummies (Rosanna Pansino), MyCupcakeAddiction (Elise Strachan), Cookies,CupcakesAndCardio (Jen Johnson) sekä tietenkin Kakkumonsteri1! Nämä ovat hyvin pitkälti leivontakanavia. Kivoja askarteluideoita löytyy suomalaiselta kanavalta, Katin Asiat. Nämä kanavat aloittavat jouluvalmistelut kuitenkin vasta marras-joulukuussa.

Facebookista löytyy ryhmä Sydämeeni joulun teen, johon voi kaikki jouluihmiset käydä liittymässä.
Sieltä saa paljon lisää ideoita jouluun.

Minkälaisia postauksia ihmiset toivoisivat tänä vuonna eniten joulukalenteriin? 
Leivontaa, askartelua vai sisustusta?

6 kommenttia:

 1. Terveysleivonta kuulostaa ihanalta! Terveisin nimimerkki Sokerilakossa :) Tosin tuskin jaksan tuota sokerilakkoa joulukuulle jatkaa. Sokeri on vaan niin hyvää, vaikka kyllä sitä huomaa ihan selkeän eron olossa kun on ilman. Jaksaa paremmin, iho on kuulaampi ja vyötärönympärys kavenee aina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama homma! Mun kaveri on jostain marraskuun alusta jouluun asti sokerilakossa et saa sit jouluna mässätä hyvällä omatunnolla. Itsekin pidän välillä sokerilakkoa ja muuta terveyskuuria. Mut ilo ei saa elämästä kadota kuitenkaan! ;) en voisi elää elämää kokonaan ilman sokeria!

   Poista
 2. Hyvältä kuulostaa tuo terveysleivontaa sisältävä kalenteri! :)
  Itse tykkään myös alkaa lukemaan vanhoja joululehtiä näin syksyllä. Niitä onkin kertynyt jo aika iso pino! :)
  Ihana blogi sinulla! :)

  VastaaPoista
 3. Löysin tänne joulumimminluona blogin kautta.
  Minäkin aloitan joululehtien lukemisen jo syksyllä, niin
  ehtii sitten kunnolla suunnittelemaan joulua.
  Mukavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista