torstai 26. joulukuuta 2019

Terveelliset suklaakonvehdit ft. Milli&AbeTämän päiväinen video on tehty yhteistyössä ystävieni Millin ja Aben kanssa! Heillä on todella suosittu perhe ja parisuhde aiheinen youtube kanava. Oli ihana saada kavereita mukaan videoille! 💖

Teimme Millin kanssa terveellisiä vähähiilihydraattisia suklaakonvehteja, joiden ohje löytyykin jo edellisestä postauksestani. Näihin lisäsimme mukaan paahdettuja cashew pähkinöitä, jotka kyllä kruunasivat tämän herkun! Aivan ihana ohje!


Suklaa-cashew konvehdit

n. 10 kpl

125 g cashew-voita
2 rkl raakakaakaojauhetta
2-3 tl erytritolia
1 rkl kookosmaitoa tai -mannaa
100 g raakasuklaata tai sokeritonta suklaata
Abe toimi kameramiehenä ja ohjaajana. Jos jollain on kysyttävää kameroista, niin kannattaa olla häneen yhtydessä! Meillä oli kyllä hauskaa! Milli ja Abe ovat super ihania ihmisiä! Heidän kanavan löydät täältä.


Moni ystäväni vähän vierastaa kameraa, joten en ole paljoa vierailijoita videoilleni saanut. Monet tubettajat taas asuvat kaukana, mistä syystä yhteistyövideot ovat jääneet. Toivottavasti saan tehtyä näitä jatkossa lisää, koska kavereiden kanssa on kiva olla yhdessä videolla. Julkaisen piakkoin vielä "behind the scenes" videon, joka on pääasiassa vlogi kuvauspäivästämme.

On meillä terveen paperit..

1 kommentti: