torstai 21. joulukuuta 2017

Luukku 21: Paketointi-ideoitaNyt onkin hyvä aika alkaa paketoimaan lahjoja! Kokosin alla olevalle videolle koristeluideoita ja vinkkejä paketoinnin helpottamiseksi!

Storytime

Olin nuorena monena jouluna Anttilassa paketoijana ja keräämässä rahaa joukkueellemme. Paketointi oli yllättävän hauskaa eikä ihmiset tietenkään mitään superhyvää jälkeä odottanut. Muutama haastava pakettikin tuli vastaan ja kärkipäässä on ehdottomasti täysikokoiset sukset! Niihin vain paperia sitten ympäri käärimään. Rattikelkka ilman laatikkoa oli myös aika hankala paketoida. Mutta kavereiden kanssa homma sujui hyvin.

Olin myös ruokakassalla pakkaamassa ostoksia ihmisille, mikäli he niin halusivat. Minulla meni aika usein paketonti ja pakkaaminen vähän sekaisin.. Kun kysyin ihmisiltä "saako ostokset paketoida?" sain aika mielenkiintoisia ilmeitä osakseni. Sitten kaveri saa korjata vieressä, että "se tarkoittaa pakkaamista"... Good times..

Olin yhden kesän koruliikkeessä töissä ja katsoin kadehtien miten taitavia paketoijia myyjät olivatkaan. He eivät käyttäneet ollenkaan teippiä, vaan sitoivat paketin pelkällä nauhalla kiinni! Paketointi ei kuitenkaan ole mikään maailman helpoin juttu.


Minusta on kiva koristella aikuisten paketteja kaikilla mahdollisilla koristeilla, mutta lasten paketteihin ei paljon vaivaa kannata nähdä, sillä lapsia kiinnostaa enemmänkin se sisältö. En yleensä laita nauhoja lasten paketteihin, koska niitä saa sitten repiä kynsin ja hampain irti. Kannattaa myös miettiä, laittaanko nivelrikkoisen mummun pakettiin tiukalle kurrattuja nauhoja.. Lisää paketointi-ideoita mm. täällä

Kummitätini, Maria Liisa, muistaa minua yhä joka vuosi lahjapaketilla! Hän on kyllä paras kummitäti ikinä. Kiitos jälleen superihanasta lahjasta! 💖Yksi minun joulutoiveista oli saada 10000 tilaajaa YouTube kanavalleni ennen joulua ja se toive toteutui! Ihanaa, kiitos super rakkaat katsojani! Paras lahja ikinä!

Lupaan tehdä taas jonkun pienen spesiaalivideon tämän 10K saavutuksen kunniaksi! YouTube kakkua onkin jo keretty toivoa, joten se voisi olla yksi vaihtoehto. Tein syksyllä pari pientä YouTube logo kakkua, mutta en valitettavasti kerennyt nappaamaan niistä kunnollista videota. Mutta ensi vuoden alussa olisi spesiaali tulossa!


What is Santa's wife called?
Mary Christmas!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti