torstai 7. joulukuuta 2017

Luukku 7: Vaalea ja tumma glögiMitä olisikaan joulu ilman glögiä. Itse taidan tällä hetkellä fanittaa enemmän vaaleaa glögiä, johon tulee terveellistä kanelisiirappiani. Siirappi makeutetaan kookossokerilla ja erytritolilla. Lopputulos on jopa parempi kuin tavallisesta sokerista tehtynä. 

Erytritoli toimii erittäin hyvin leivonnassa sokerin sijaan. Erytritoli on kaloriton sokerialkoholi kuten xylitolikin. Se ei myöskään vahingoita hampaita. Erytritolin voi myös korvata xylitolilla.

Tumman glögin ohje on vanha tuttu ja se löytyy täältä. Linkin takaa löytyy myös ohje saksalaiseen glühwein juomaan. Olen kehitellyt täydellistä glögiohjetta vuosia ja tuo hipoo mielestäni täydellisyyttä! Ohjeeseen tulee kolmea eri mehua. Saattaisin ansaita pienen mitalin tästä huimasta keksinnöstäni...Minulta löytyy myös yksi ihana ohje vaaleaan glögiin täältä. Seuraava ohje on kuitenkin nopeampi ja helpompi. Juoma kulki blogissani alunperin nimellä apple cider, mutta minusta vaalea glögi on parempi nimi.

3dl omenamehua
1rkl kanelisiirappia

En koskaan juo omenamehua sellaisenaan, mutta tuo kanelisiirappi tekee siitä aivan vastustamattoman! Siirappi sopii todella moneen eri juomaan ja se on myös ihana DIY joululahja ystäville ja perheenjäsenille.


What happens when you drop a snowball into a glass of water?
It gets wet!

Mitä tapahtuu, kun pudottaa lumipallot vesilasiin?
Se kastuu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti