lauantai 23. joulukuuta 2017

Luukku 23: Piparitalo
Hyvää aatonaattoa kaikille! Tässä vaiheessa joulukalenteria ajattelin, että olisi ihan hyvä esitellä teille tämän vuoden piparkakkutaloni. Minusta on kiva tehdä joka vuosi jonkinlainen hökkeli. Kokosin videon loppuun myös kuvakollaasin kaikista parhaista piparitöistäni vuosien varrelta.

2012 tein aivan älyttömän läjän piparitöitä. En tajua millä ajalla, mutta kaippa siinäkin oli semmoinen uutuuden viehätys, että kaikkea mahdollista pitää kokeilla. Näitä eri piparitöitä voi ihailla täällä. Piparitaloja löytyy vielä erikseen täältä.


Päätin tänä vuonna hieman fuskata ja käyttää ensimmäistä kertaa elämässäni valmisosia. Toimivat ihan hyvin, mutta talo olisi saanut olla korkeampi. Videolla näytän myös vähän vinkkejä piparitalon koristelemiseen. Ehkäpä näistä voi ottaa inspiraatiota ensi joulua ajatellen.


Talon seinille kiinnitin valmiskoristeita ja piipussa on pukkireppana jumissa. Katolle pursotin pikeeriä ja ripottelin päälle kookoshiutaleita. Käytin tällä kertaa koristeluun vähän paksumpaa pikeeriä ja erilaisia tyllia. Katso tarkemmin videolta.


Ihan hauska siitä tuli, mutta luulen että lapset pitävät enemmän semmoisesta karkkiöveritalosta. Joulun jälkeen piparitalon voi murskata vaikka Runebergin torttuihin!


Why couldn't the skeleton go to the Christmas party?
Because he had no body to go with!

Miksi luuranko ei voinut mennä pikkujouluihin?
Koska lähellä ei ollut ristinsielua.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti