Kokosin erillisen postauksen suklaan temperoinnista ja konvehtien valmistuksesta tähän postaukseen.
Näissä konvehdeissa on maitosuklaakuorrutus ja sisällä nutellatäyte.
Suklaapähkinälevitettä voi tehdä myös itse. Mikäli joulun alla ei tähän ole aikaa, niin mikään ei estä käyttämästä valmista Nutellaa. Mutta halpis suklaapähkinälevitteitä en suosittele, sillä makuero on huima.
Noin 10kpl
200g suklaata
100g maustamatonta tuorejuustoa
1-2rkl suklaapähkinälevitettä
Temperoi suklaa ja täytä konvehtimuotti yllä olevan linkin ohjeiden mukaisesti.
Sekoita tuorejuusto ja levite keskenään. Laita seos minigrip-pussiin, leikkaa pussin kulma auki ja täytä konvehdit.
Kultaisen pinnan saa konvehteihin sivelemällä kultaista tomuväriä konvehtimuottiin ennen sen täyttämistä.
Konvehdit voi täyttää myös pelkällä suklaapähkinälevitteellä, mutta tuorejuusto pikkasen pehmentää makua. Muita konvehti ja tryffeli-ideoita löytyy täältä.
Aivan ihania! Noita ei raaskisi ahmia kuten äsken kaupan kovehteja. Selasin samalla kakkuohjeitasi. Prinsessa täyttä su 5 v ja toivoo teletappikakkua (!!??). Yritän kehittää vähän helpompaa. Terveisin Pirkko.
VastaaPoistaKiitos :) laita sit kuvaa kakusta tulemaan ;)
VastaaPoista